Evenimentul Zilei > International > Căsătorie cu bucluc. O română făcea pe mireasa de ocazie în Italia. Cât primea ca să fie „nevastă”
Căsătorie cu bucluc. O română făcea pe mireasa de ocazie în Italia. Cât primea ca să fie „nevastă”

Căsătorie cu bucluc. O română făcea pe mireasa de ocazie în Italia. Cât primea ca să fie „nevastă”

Patru persoane, între care şi o româncă au fost descoperite de Garda de Finanţe din localitatea italiană Montegiordano, că voiau să aranjeze o căsătorie ilegală cu un cetăţean marocan care locuia clandestin în această ţară.

Reprezentanţi ai Gărzii de Finanţe au descins la locuinţa unde se aflau cei patru infracori, pe strada 106 din provincia Cosenza şi au descoperit la percheziţia efectuată, mai multe documente false.

Potrivit autorităţilor italiene, într-o mașină, venind din Bari și îndreptându-vă spre Corigliano – Rossano, în Roseto Capo Spulico, trei subiecți de naționalitate marocană (dintre care unul „clandestin”) și o femeie română, au fost supuși petcheziției și găsiți în posesie a numeroase documente care atestă realizarea viitoare a unei căsătorii „combinate”.

Ulterior, românca a recunoscut că această căsătorie a fost aranjată tocmai pentru a obține permisul de ședere pentru viitorul „soț” marocan, care, în acest scop, ar fi trebuit să îi plătească suma de 7.000 de euro(3.000 euro deja plătiți și 4.000 euro urmând să fie achitați în ziua nunții).

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar cei patru infractori riscă închisoarea de la unu la cinci ani și o amendă de 15.000 de euro, potrivit gazetaromaneasca.com