Prințul Harry pare că a recunoscut  ruptura clară între el și prințul William –  în timp ce a spus că  frații regali au aluat-o pe „căi diferite”. Răceala dintre ei s-a instalat după căsătoria lui Harry cu Meghan Markle.

Palatul Buckingham a încercat cu asiduitate în ultimul an să oprească ruptura dintre frați, chiar dacă s-au separat şi din Fundația Regală pe care au început-o împreună. Într-un nou documentar publicat aseară, într-un exces de sinceritate, Harry a spus că lucrurile au devenit atât de rele pentru ei încât sunt dornici să se mute în străinătate – după cum a spus Meghan de mai multe ori.

Întrebat despre relația sa cu fratele său mai mare, despre care se crede că i-a reproşat că s-a grăbit prea repede cu căsătoria, Harry a spus: „O parte din acest rol, o parte din acest loc și din această familie aflată sub presiunea în care se află, inevitabil se întâmplă lucruri“, a răspuns ducele.

Realizatorul interviului, Tom Bradby, a întrebat câte din speculațiile despre frați erau corecte? Harry a început să râdă, înainte de a răspunde:

„Dar uite, suntem frați, vom fi mereu frați. Cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment, dar voi fi mereu acolo pentru el și, după cum știu, el va fi mereu acolo pentru mine. Nu ne vedem cum eram obișnuiţi pentru că suntem atât de ocupați, dar îl iubesc”. Ca frați, avem zile bune, avem şi zile proaste”, titrează tabloidele britanice.