"Casa ororilor"

"Casa ororilor"

Indienii se inghesuie sa viziteze barlogul celor doi criminali in serie care au ucis peste 40 de persoane, majoritatea copii.

India traieste o adevarata fascinatie pentru povestea celor mai teribile crime in serie din istoria sa, iesite la lumina in urma cu cateva saptamani.

Unul din cei doi autori a marturisit ca a ucis, violat si mancat 15 copii, insa numarul total al victimelor se pare ca depaseste 40. Anchetatorii descopera pe zi ce trece din ce in ce mai multe resturi umane in gradina si in imprejurimile unei case din Noida, cartier periferic al capitalei New Delhi, unde pe 29 decembrie au fost gasite cadavrele a 17 persoane, intre care 16 copii.

Marti, anchetatorii au descoperit doi saci continand tesuturi si oase umane, printre care bratul intact si o portiune din piciorul unui copil. In ziua precedenta, alti saci cu cranii si oseminte umane fusesera descoperiti intr-un canal.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bucatarul degusta victimele

Casa apartine unui atreprenor de lucrari publice, Mohinder Singh Pandher. El si bucatarul sau, Surender Koli, au fost arestati pe 29 decembrie, fiind injectati cu "serul adevarului" pentru a marturisi totul.

Koli a recunoscut ca a avut relatii sexuale cu cadavrele victimelor, in majoritate fetite, pe care le atragea in casa momindu-le cu ciocolata si bomboane. In timpul interogatoriilor, Koli isi aducea aminte cu mare precizie figurile si numele acestora.

Koli a mai povestit ca obisnuia sa manance o parte din organe, in timp ce pe altele le arunca la toaleta. El si-a adus aminte ca a incercat sa manance ficatul unei fetite de 4 ani, insa a vomitat.

La Noida, parintii copiilor ucisi au acuzat autoritatile ca au ignorat plangerile cu privire la disparitia acestora, pe motiv ca proveneau din mediile defavorizate. Este vorba despre imigranti din vesul Bengalului, care traiesc ingramaditi in ghetourile de la periferia capitalei.

Potrivit localnicilor, circa 40 de copii au disparut in zona in ultimii doi ani. Dezvaluirile sunt cu atat mai senzationale cu cat Mohinder Pandher este un om de afaceri bogat, cu cazierul curat, care avea legaturi cu politicienii locali.

Disperare si curiozitate

Dupa ce cutremuratoarea poveste a ajuns in presa, mii de curiosi au luat cu asalt "casa ororilor" pentru a vedea cu ochii lor excavarile facute de politie. Zona a devenit o atractie turistica, iar zilnic vin sute de simpli gura-casca, de persoane care se roaga pentru sufletele copiilor si chiar misionari.

"Multi doar vor sa arunce o privire, insa altii vin cu fotografii in cautarea fiicelor sau baietilor lor. Este foarte trist", a declarat un politist. Primele sosite au fost rudele celor 40 de copii disparuti, insa vizitatorii s-au inmultit dupa ce guvernul a anuntat ca ofera un milion de rupii (12.000 de euro) si o bucata de teren familiilor celor 17 copii, ale caror ramasite au ramas neidentificate.

Banii au atras multi detectivi particulari, care, in schimbul a jumatate din suma, promit ca se folosesc de contactele lor la politie pentru a identifica victimele.