Caz șocant în Corabia! Bărbat, bătut și suchestrat într-un subsol de bloc| VIDEO

Caz șocant în Corabia! Bărbat, bătut și suchestrat într-un subsol de bloc| VIDEO

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost agresat și închis, sâmbătă seara, în subsolul unui bloc din Corabia, județul Olt.

În dimineata zilei de 26.07.2020, la ora 09.36, politistii din cadrul IPJ Olt au fost sesizati telefonic prin apel de urgență SNUAU 112, de către o femeie, din orașul Corabia, cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc din localitatea Corabia, de unde nu poate ieși.

Politistii din cadrul Politiei orasului Corabia, au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar ca a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto.

În urma investigațiilor efectuate, in jurul orelor 10.30 s-a procedat la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 39 ani, din localitatea Corabia, acesta fiind condus la sediul poliției in vederea audierii, unde refuză să coopereze cu politistii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au fost dirijate operativ toate patrulele disponibile în zona blocurilor din localitate, folosindu-se sistemele acustice ale autospecialelor, ținându-se legătura și cu partea vătămată, aceasta fiind identificata in jurul orei 11.

Aceasta a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital penteu acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului, activitatile sunt in desfasurare pentru clarificarea tuturor aspectelor si luarea masurilor legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Corabia,  transmite Poliția Română.

(Sursa video: YouTube/Ionuț Jifcu)