Cârtiță în Poliție! Marcel Vela a descoperit „polițistul-interlop”. Caz revoltător

Cârtiță în Poliție! Marcel Vela a descoperit „polițistul-interlop”. Caz revoltător

Joi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a făcut primele precizări cu privire la cazul polițistului suspect că ar fi complice cu interlopi.

Marcel Vela susține că ofițerului în cauză i s-a interzis accesul la informații clasificate și că, pe cale administrative, au fost luate toate măsurile necesare.

Ministrul Afacerilor Interne a mai declarat ca a deschis si o linie telefonică unde cetățenii pot reclama astfel de cazuri.

„Un ofițer de la combaterea crimei organizate, despre care aveam informații că s-a apropiat prea mult de infractori, a fost pus la dispoziția unității și i s-a interzis accesul la informații clasificate, autoritățiile fiind informate în acest sens.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe latura penală e treaba procurorilor să se pronunțe. Eu și dl. chestor Vasilescu am luat măsurile necesare pe linie administrativă. Nu acceptăm ca cei care trebuie să lupte cu infracționalitatea să fraternizeze cu infractorii.

Am operaționalizat o linie telefonică de contact prin care cetățenii să sesizeze orice astfel de problemă. Doar împreună cu cetățenii putem face curățenie în instituțiile publice”, a declarat ministrul Vela.