Evenimentul ZileiSocialCARTEA SECRETELOR – o nouă lovitură marca Eugen Ovidiu Chirovici

CARTEA SECRETELOR – o nouă lovitură marca Eugen Ovidiu Chirovici

CARTEA SECRETELOR – o nouă lovitură marca Eugen Ovidiu Chirovici
EUGEN OVIDIU CHIROVICI, autorul bestsellerului internațional Cartea oglinzilor, revine cu un thriller excepțional despre capcanele memoriei și despre imaginea distorsionată pe care o avem atunci când vorbim despre evenimente din trecut

CARTEA SECRETELOR – o nouă lovitură marca Eugen Ovidiu Chirovici

EUGEN OVIDIU CHIROVICI, autorul bestsellerului internațional Cartea oglinzilor, revine cu un thriller excepțional despre capcanele memoriei și despre imaginea distorsionată pe care o avem atunci când vorbim despre evenimente din trecut.

„Un roman convingător, impecabil, complet – unul dintre cele mai frumoase ale momentului ”(Corriere della Sera, Italia), „un suspans obsedant, care nu-ți lasă timp nici să respiri” (Le Figaro Littéraire, Franța), „un roman intens si labirintic, ce ne poartă prin meandrele memoriei” (Le Soir, Belgia), titra presa internațională după apariția Cărții oglinzilor. Așa cum primul său roman tradus în 38 de limbi a fost primit cu entuziasm atât de public, cât și de critica literară,  Cartea secretelor se anunță a fi un eveniment de excepție. Iată ce scrie despre acesta publicația Daily Telegraph:  „O colecție de scamatorii încântătoare… Dacă moda romanelor polițiste atât de minuțios construite pare să fi trecut, asta se întâmplă probabil și pentru că puțini scriitori sunt în stare să ofere astăzi ceea ce oferă Chirovici.” Publicată în Anglia, Olanda, Ungaria si Rusia  unde s-a clasat deja pe primele locuri în topul celor mai vândute cărți, Cartea secretelor va apărea în 2019 în alte peste 20 de țări printre care Statele Unite, Franța și Germania.

Iată o scurtă prezentare a cărții și a autorului:

Nu poţi avea încredere în propriile amintiri. Nu poţi avea încredere nici în relatările altora. Aşadar, cum poți să afli ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea aceea? Psihologul James Cobb susține într-o noapte ploioasă, la New York, o prezentare despre arta recuperării memoriei pierdute. La plecare este abordat de un străin: un om aflat pe moarte, care îi povesteşte că, în urmă cu aproximativ patruzeci de ani, s-a trezit într-o cameră de hotel alături de o femeie ce fusese ucisă, dar nu își aminteşte ce s-a întâmplat. Cobb trebuie să afle dacă are de-a face cu un om nevinovat sau cu un criminal. Însă ițele acestui mister vechi sunt mult mai încâlcite decât par la prima vedere.

EUGEN OVIDIU CHIROVICI a năucit lumea literară cu primul lui roman în limba engleză, Cartea oglinzilor, devenit între timp un bestseller internațional tradus în 38 de limbi. Economist, jurnalist, scriitor și pictor, Chirovici a publicat peste 1. 000 de articole în România și în străinătate și este autorul a numeroase romane și cărți de eseistică și istorie economică. În ultimii 15 ani a fost publicat exclusiv de Editura RAO.

 

 

 

 

 

 

 

 


Accesează: