Cârstea, în „sferturi” la Estoril

Cârstea, în „sferturi” la Estoril

Cap de serie numărul trei, Sorana Cârstea s-a calificat astăzi în sferturile de finală ale turneului WTA de la Estoril, dotat cu premii în valoare totală de 147.175 de euro. În turul secund, jucătoarea română de tenis a învins-o pe Maret Ani (Estonia), scor 7-5, 6-2.

În „sferturi”, Cârstea o va înfrunta pe Yanina Wickmayer (Belgia), care s-a impus, tot astăzi, în faţa Olgăi Govorţova (Belaurs), scor 0-6, 6-2, 6-2.

În proba de dublu, Sorana Cârstea şi rusoaica Maria Kirilenko sunt cap de serie numărul 1 şi s-au calificat în „sferturi”, unde vor întâlni perechea Julie Coin/Marie-Eve Pelletier (Franţa/Canada). 

Olaru, pe tuşă la Bucureşti

Ne puteți urmări și pe Google News

La turneul challenger de la Bucureşti, care se desfăşoară la Arenele BNR, jucătoarea Raluca Olaru, a cincea favorită la câştigarea titlului, a fost eliminată, astăzi, în primul tur, de Kathrin Wörle (Germania), 7-6 (7/5), 7-5. La fel s-a întîmplat cu Irina Begu, învinsă de Lenka Tvaroskova (Slovacia), scor 7-5, 6-1.

În schimb, Mihaela Buzărnescu a acces în turul al doilea, după victoria obţinută în faţa Kristinei Kucova (Slovacia), scor 6-7 (7/4), 6-2, 6-4.