Fanii artistei nu mai au niciun dubiu și sunt convinși că în viața amoroasă, Carmen are acum noroc. Ea oferă tot mai multe indicii în mediul online că iubește și este iubită.

Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua nu l-a prezentat pe noul ei iubit fanilor, probabil pentru că s-a săturat ca viața ei să fie subiect de bârfă. Atunci când a fost pregătită, cântăreața a împărtășit mereu lucrurile personale cu cei care o iubesc și o apreciază, dar se pare că acum mai are nevoie de puțin timp până va face acest lucru.

După ce a început să posteze numeroase buchete de flori, acum, Carmen de la Sălciua a postat, pe contul ei de Instagram, o jumătate de roșie în formă de inimă, alături de descrierea „Porodica…îndrăgostită”.

Fanii vedetei încep să-și pună tot mai multe semne de întrebare, însă pentru moment, Carmen de la Sălciua își ține viața amoroasă departe de ochii curioșilor, pentru a se proteja. Toată lumea așteaptă ca la un moment dat, artista să aibă curajul necesar și să recunoască public faptul că iubește din nou, notează Cancan.