Carmen Brumă se apără, spunând că altcineva îi folosește numele pentru a-și promova afacerea. Ba mai mult, firma în cauză a inventat un interviu pe care aceasta susține că nu l-a dat niciodată. Vedeta spune că va da firma respectivă în judecată.

„Vă rog sa mă ajutați sa pun capăt acestei escrocherii numite Choco Lite!!!! Nu am consumat niciodată acest produs si nu am de gând!

Se folosesc cu tupeu și nesimțire de numele meu fără niciun drept!!! Pe site nu au niciun contact astfel încât sa-i pot da în judecată. Se pare că firma care distribuie e din Deva și se numește Rubi sau Rudi Trading!

Vă rog distribuiți această informație ca să nu mai cadă în plasă și alte persoane, iar dacă aveți date despre cei care vând Choco Lite, dați-mi un mesaj! Vă mulțumesc!”, a scris pe Facebook Carmen Brumă

Și Mircea Badea a reacționat în legătură cu acest subiect, prezentatorul tv fiind vizibil deranjat de escrocheria în care este implicată Carrmen Brumă.

„Hai să găsim javrele astea mincinoase și escroace și să-i băgăm la pușcărie!", este mesajul lui Mircea Badea de pe Facebook.

 

 

Te-ar putea interesa și: