Carmen Avram, noi afirmații despre PSD: „Este ciuma roșie pentru fix acea lume care habar nu are ce a fost comunismul”

Carmen Avram, noi afirmații despre PSD: „Este ciuma roșie pentru fix acea lume care habar nu are ce a fost comunismul”

Fosta jurnalistă, Carmen Avram, acum candidată pentru alegerile europarlamentare a afirmat în cadrul unui interviu pentru revista Q Magazine că „PSD este ciuma roșie pentru fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul”.

„Nu cred că pentru multă lume. Cred că, din fericire, pentru puțină lume. E fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul, nici că sintagma „ciuma roșie” este de sorginte nazistă și că a fost folosită intens de propagandiștii lui Hitler.

Cât despre imagines coruptă, faptul că PSD e singurul bemeficiar al acestui atribut ține de un scenariu bine conceput, trebuie să recunoaștem, și aplicat cu consecvență și îndârjire vreme de câțiva ani doar acestui partid. De parcă toate celelalte ar fi Albă ca Zăpada. Nici nu-mi trece prin cap să neg că România are corupție. Ce vreau să spun e că și alte țări au, cam la fel de multă, iar împărțirea între bunii și răii pământului e maniheistă, complet nerealistă și extrem de periculoasă. A fost din păcate, un scenariu clasic de manipulare, discreditarea unei singure tabere, pentru câștigul celeilalte. Dacă o să ne uităm cu atenție și fără părtinire asupra anilor în care nu a guvernat PSD, o să vedem că s-au produs furtuni uriașe și monstruozități care au schimbat tragic România,despre care însă nu vorbește nimeni. Nici măcar justiția”, a declarat Carmen Avram cu privire la imagine PSD-ului.

Totodată, aceasta a afirmat:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Aș vrea să ajung ziua în care refugiații nu vor mai fugi când vor afla că au nimerit în România, pentru că asta ar însemna că am ajuns să fim o țară prosperă