Cu toate că domină piața muzicală românească de aproximativ un mai recent eveniment cu CTC, unul dintre cele mai apreciate grupuri de rap din țară. Totul s-a petrecut la SoundClash, la Sala Polivalentă din București. Bătălia dintre raperi și Carla’s a fost câștigată de CTC, iar l-a făcut pe solistul din Republica Moldova să cedeze nervos în fața a mii de oameni. Departe de metaforele din piesele cu care a cucerit românii, cântărețul a început să arunce cu jigniri în stânga și dreapta.,,

Rapul nu e muzică. Sponsorul să-mi… capul”

S-a străduit să schimbe rezultatul, iar discursul final s-a lăsat cu huiduieli. În încercarea de a puncta, la final, în fața raperilor, moldoveanul de la Carla’s Dreams și-a început pledoaria agresiv și a aruncat cu vorbe grele chiar și în sponsorul principal al evenimentului. ,,Au câștigat bătălia băieții de la CTC, bravo. Au venit cu rime scrise de când erau mici în caietele lor sau le-au învățat din caietele altora. Rap-ul nu e muzică. Organizatorul să –mi *** capul. “, a rostit, la final, spre dezamăgirea publicului, solistul Carla’s Dreams.

,,Sunt ironc”

Reacția imediată a publicului l-a făcut pe ,,Carla” săși schimbe instant direcția. ,,Stați, nu vă agitați. Căutați în dicționare, la litera i, cuvântul ironie”, a spus el cu câteva momente înainte să iasă de pe scenă.

N-a venit să-și ia premiile

La scurt timp după incidentul de la Sala Polivalentă, grupul de moldoveni a gafat din nou. Băieții n-au participat la cel mai important eveniment muzical din țară, Media Music Awards. Chiar dacă au câștigat 4 premii importante, moldovenii de la Carla’s Dreams nu au venit la eveniment și nici nu au trimis niciun mesaj către fanii care i-au susținut. De altfel, la premiile muzicale ale industriei, niciun artist de la Global Records nu a urcat pe scenă. Astfel, nici Inna, Antonia, Delia sau The Motans nu au ,,onorat cu prezența”, așa cum au precizat, la final, organizatorii MMA.