Evenimentul Zilei > Monden > Carla Bruni, război cu Meghan Markle. Fosta Primă Doamnă a Franţei: „Dezvăluie multe despre tine… și este dezamăgitor”
Carla Bruni, război cu Meghan Markle. Fosta Primă Doamnă a Franţei: „Dezvăluie multe despre tine… și este dezamăgitor”

Carla Bruni, război cu Meghan Markle. Fosta Primă Doamnă a Franţei: „Dezvăluie multe despre tine… și este dezamăgitor”

Fosta Primă Doamnă a Franţei a comparat-o pe Meghan Markle cu fosta soţie a lui John Lennon și a lăsat de înțeles că aceasta l-a făcut pe prințul Harry să renunțe la Familia Regală.

Carla Bruni a postat o fotografie editată a Ducelui și Ducesei de Sussex în care a înlocuit-o pe Meghan Markle cu Yoko Ono. Fosta Primă Doamnă a Franţei ar fi lăsat de înțeles că Meghan l-ar fi făcut pe Harry să renunțe la Familia Regala, așa cum a făcut și soția lui John Lennon cu trupa The Beatles.

Cu toate astea, internauții au declarat că Bruni este o „rasistă” și că nu își permite să afirme că Meghan Markle și Yoko Ono și-au influențat partenerii. Yoko Ono este văzută ca fiind principalul motiv pentru care The Beatles s-au despărțit, așa cum și ducesa l-ar fi făcut pe Harry să renunțe la Familia Regală.

Carla Bruni nu este singura persoană care are o părere proastă despre Carla Bruni, ci și unii critici. Ei au comparat-o cu Svengali (personajul negativ din romanul „Trilby” al lui George du Maurier), care l-a prins în capcană pe John Lennon și a provocat în mod deliberat destrămarea trupei.

Internauții au criticat-o pe Carla Bruni

Internauții i-au scris Carlei Bruni că Meghan Markle și Yoko sunt nevinovate și că nu este normal să posteze așa ceva. O persoană a comentat la postarea lui Bruni: „Nu. Nu este amuzant. De ce ai posta ceva atât de insensibil? Serios, de ce tolerați rasismul și susțineți retorica urii? Meghan a fost subiectul mai multor amenințări cu moartea în ultimii ani, Yoko a fost amenințată cu mulți ani în urmă, iar apoi John a fost ucis… Această postare dezvăluie multe despre tine… și este dezamăgitor.”

Sursă Instagram

Altcineva a considerat că „Acest lucru este lipsit de respect și rasist față de femeile de culoare. Te iubesc atât de mult, încât mă întristează să te văd că ai ajuns la un nivel atât de scăzut pe platforma ta de socializare”. Un utilizator Twitter a scris: „Carla Bruni, o femeie albă, continuă să dea vina pe WOC (femei de culoare) pentru alegerile pe care le fac partenerii lor albi”.

Un alt utilizator a declarat că fosta Prima Doamnă a Franței este un clovn. „Din punct de vedere istoric, i-am acordat mult mai mult credit Carlei Bruni. Nu a fost meritat. Atunci când li se oferă ocazia de a face pe clovnul, majoritatea femeilor albe profită de ea. La fel cum Yoko nu a avut nimic de-a face cu destrămarea trupei Beatles (la naiba, toate grupurile se destramă la un moment dat), Meg nu a avut nimic de-a face cu alegerea lui Harry.”, potrivit Adevărul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: