Evenimentul Zilei > Actualitate > Care este „adevărata față” a lui Virgil Ianțu? Totul s-a întâmplat noaptea, pe stradă
Care este „adevărata față” a lui Virgil Ianțu? Totul s-a întâmplat noaptea, pe stradă

Care este „adevărata față” a lui Virgil Ianțu? Totul s-a întâmplat noaptea, pe stradă

Cunoscutul prezentator TV Virgil Ianțu nu și-a creat o reputație rea de-alungul carierei sale din televiziune, lucru demonstrat încă o dată, deși nu știa că este filmat.

Virgil Ianțu a demonstrat încă o dată că nu s-a schimbat, de-a lungul timpului, rămânând o vedetă care nu face „caz” de notorietatea oferită de mediatizare, scrie Cancan.

Și-a arătat modestia de mai multe ori, însă cel mai recent lucru care îi face cinste prezentatorului a fost filmat în mijlocul nopții, pe stradă.

Acesta și-a ajutat un prieten să ajungă acasă cu bine, după o seară petrecută în oraș, cel mai probabil alături de un pahar cu băutură.

Cei doi s-au întâlnit la un restaurant din zona Herăstrău, iar seara a fost cu adevărat efervescentă. Virgil Ianțu, cel care în timpul emisiunilor pe care le-a prezentat poza într-un amfitrion care punea seriozitatea mai presus de toate, a demonstrat, în viața de zi cu zi că este și un bun samaritean.

Virgil Ianțu s-a „ținut” mult mai bine decât partenerul de șpriț. Vedeta, șoferul serii, s-a comportat ca un adevărat profesionist.  După ce au părăsit restaurantul din parcul Herăstrău, cei doi s-au îndreptat către zona Bisericii Cașin, acolo unde domicilia amicul lui Ianțu.

Iar Virgil nu l-a lăsat „la greu” pe prietenul său nici după ce acesta a coborât din mașină. A urmărit, cu atenție, fiecare pas al amicului și abia după ce acesta a intrat în blocul unde locuiește a pornit mai departe.