Evenimentul Zilei > EVZ Special > Care au fost cele mai DEZBĂTUTE subiecte pe Facebook în 2014
Care au fost cele mai DEZBĂTUTE subiecte pe Facebook în 2014

Care au fost cele mai DEZBĂTUTE subiecte pe Facebook în 2014

Epidemia de Ebola, Campionatul Mondial de Fotbal şi Ice Bucket Challenge au fost, anul acesta, printre cele mai populare subiecte de pe rețeaua de socializare, potrivit Huffingtonpost.

Retrospectiva de final de an, "Year In Review", cuprinde cele mai dezbătute subiecte de către cei 1,35 miliarde de utilizatori unici pe lună ai rețelei Facebook. Rețeaua de socializare a publicat câte un Top 10 ale celor mai populare subiecte în mai multe categorii, inclusiv divertisment, cinematografie şi televiziune.

În Statele Unite, principalul subiect de discuţie a fost epidemia de Ebola, iar Cupa Mondială la fotbal a ocupat primul loc pe plan global.

Artistul preferat al americanilor a fost Beyonce, single-ul lor preferat a fost "Happy", interpretat de Pharrell Williams, iar cel mai popular serial de televiziune de pe Facebook-ul american a fost "Urzeala tronurilor". Fostul preşedinte american George W. Bush a ocupat primul loc în preferinţele americanilor la categoria "Ice Bucket Challenge".

Pentru alcătuirea acestor topuri, Facebook a măsurat numărul total de comentarii în care erau menţionate anumite subiecte de discuţie. Clasamentele nu au ţinut cont de angajamentele utilizatorilor, exprimate prin comentarii şi folosirea butoanelor "Like" şi "Share".

În 2013, cele mai dezbătute subiecte de pe Facebook au fost papa Francisc, bebeluşul regal britanic şi cântăreaţa Miley Cyrus.

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: