Fiul actorului Ion Caramitru şi-a atacat în termeni duri propriii votanţi pentru că au ignorat pericolul infectării cu Covid-19 şi au petrecut recent în Vama Veche.

„Sper ca cei care au fost la paranghelie in Vama Veche sunt mândri de ei. 2 barmanițe infectate acolo (care au pus mâna pe toate paharele și au urlat prețul si comanda la sute de oameni înghesuiți între ei).

Deja din câte aud o asistentă s-a infectat acolo și a băgat covid într-un spital din Constanţa.

O angajată dintr-un minister a fost acolo şi acum e cu simptome la birou și toți fug de ea, dar le e frică să anunțe DSP.

Probabil mai sunt zeci de cazuri așa – e doar ce am auzit eu dintr-un cerc mic de prieteni. La sfârșit se vor număra și decesele.

Sper ca v-a plăcut Bolero-ul. Și că sunteți mândri de voi. Că de fapt sunteți la fel de proști ca ultimul bombardier care împarte covid printre fraţii lui.

Că doar nu credeați că scriu doar despre nebuniile BOR și ale altora – dar despre voi nu că sunteți domne telectuali cool din bulă etilizaţi în vamă”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Amintim că în urmă cu două zile, o terasă din staţiunea Vama Veche a fost închisă, după ce o angajată a unui bar a fost confirmată cu coronavirus.

Mai departe, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a decis declanşarea unei anchete epidemiologice cu privire la acest caz.

Ulterior, reprezentanții Prefecturii au anunțat că de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului au fost confirmate 352 de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

La rândul ei, directoarea Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Constanţa, Cristina Schipor a precizat că sâmbătă, după ce angajata unei terase din Vama Veche a fost confimată cu Covid-19, autorităţile au realizat un control.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică şi cei ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, ai Direcţiei Sanitar- Veterinare şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au verificat terasa respectivă.

După primele verificări, autorităţile au decis închiderea localului până la terminarea anchetei epidemiologice.

Din cauza celor întâmplate, angajaţii terasei au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, aşa cum prevede procedura în astfel de cazuri.

În ceea ce o priveşte pe angajata confirmată cu Covid-19, ea a fost internată la Institutul Matei Balş din Bucureşti.