Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce căutau două capre într-o mașină de poliție, pe bancheta din spate! Răspunsul este fabulos
Ce căutau două capre într-o mașină de poliție, pe bancheta din spate! Răspunsul este fabulos

Ce căutau două capre într-o mașină de poliție, pe bancheta din spate! Răspunsul este fabulos

Un echipaj de poliție dintr-un orășel din SUA a „capturat” două capre adorabile, care hoinăreau pe marginea drumului și se aflau în pericol de a fi lovite de mașini.

Polițiștii patrulau pe o arteră din apropierea orașului Belfast, din Maine, SUA, când s-au întâlnit cu caprele. Pentru că nu aveau stăpân și riscau să fie lovite de mașini, agențul de poliție Fitzpatrick nu a avut o altă soluție salvatoare la îndemână, decât să le ia cu el în mașina de poliție.

Bărbatul a tot căutat proprietarul caprelor, dar nu l-a găsit nicăieri, astfel că s-a decis să ia caprele acasă. S-a gândit totuși că o fotografie cu ele postată pe Facebook ar putea să ajute.

Ofițerul a glumit pe seama noilor sale „colege”, spunând că n-ar strica o suplimentare de buget pentru a chiziționarea de astfel de companioane pentru toate echipajele de poliție.

La scurt timp, o utilizatoare de Facebook a văzut fotografia și a „înfiat” caprele, pe care le-a botezat Louis and Mowgli.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: