Capital „Excelență în Management”. Daniel Băluță, primar Sector 4: „Vom face cadou Capitalei un patinoar nou-nouț”

Capital „Excelență în Management”. Daniel Băluță, primar Sector 4: „Vom face cadou Capitalei un patinoar nou-nouț” Daniel Băluță. Sursa foto: arhiva companiei)

Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4, anunță o premiera pentru Capitală. Acesta vine cu vestea finalizării procedurilor de proiectare a primelor faze de lucru pentru „proiectul gigant” de înlocuire totală a planșeului Unirii. Este vorba despre un proiect ce vizează bucata uriașă de beton care acoperă acum Piața Unirii.

De asemenea, un proiect important deja finalizat de către Primăria Sectorului 4 este Stația de Metrou inaugurată în anul 2023 „Tudor Arghezi”. Pentru acest ultim proiect, Daniel Băluță primește din partea Revistei Capital „Premiul pentru prima stație de metrou construită de o autoritate locală”.

Daniel Băluță, performanță în management

„Suntem onorați să primim acest premiu în numele întregii echipe de la Sectorul 4. Este îmbucărător pentru noi că proiectele noastre sunt vizibile și apreciate. Pot spune că nu ne vom opri aici. Avem în continuare proiecte de infrastructură, proiecte mari de care Bucureștiul are nevoie. Țin cu bucurie să anunț că în Sectorul 4 lucrăm pentru extinderea magistralei de metrou M2 cu încă trei stații în comuna Berceni. Mulțumesc tuturor partenerilor noștri, fără ei nu am putea realiza toate aceste proiecte”, spune Andrei Trocan, City Manager la Sectorul 4 pe scena Premiilor Capital.

Andrei Trocan, City Manager la Sectorul 4 (sursă foto: EEC)

Andrei Trocan, City Manager la Sectorul 4 (sursă foto: EEC)

În cadrul unui interviu pentru Revista Capital, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, spune, despre stația de metrou „Tudor Arghezi” că: „Este prima și singura construită vreodată de către o autoritate locală, pentru că, înainte de acesta, primăriilor nu le permitea legea sa acceseze banii pentru astfel de proiecte. Noi am reușit nu doar să schimbăm legislația, ci să și construim această stație, folosind peste 50 de milioane de euro bani nerambursabili”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Recente realizări la Sectorul 4

Însă acesta este doar un exemplu ce a ajuns să fie foarte mediatizat la timpul său. Dar proiectele din cadrul Primăriei Sector 4 sunt foarte numeroase. Daniel Băluță, edilul, amintește și de inaugurarea Pasajului „Europa Unită”, deschiderea parcului „Tudor Arghezi”, cel mai nou parc din Capitală, finalizarea construcției Amfiteatrului UMF Carol Davila, sau încheierea lucrărilor de construire, amenajare și dotare a Spitalului de Stomatologie, singura astfel de facilitate medicală ridicată de la zero în România dupa Revoluția din 1989.

De asemenea, echipa de la Sectorul 4 are planuri mari și pentru anul în curs. „Avem în lucru proiecte de amploare, proiecte care vor aduce plus-valoare nu doar comunității noastre, ci și Bucureștiului în general”, spune edilul Daniel Băluță. „Pâna în vară vom face cadou Capitalei un patinoar nou-nouț, Patinoarul Berceni Arena, care va fi singura astfel de arenă sportivă funcțională în București. Apoi, vom continua proiectul de extindere a magistralei M2 de metrou cu înca 3 stații către comuna Berceni”.

Gala Capital „Excelență în Management”

Managerii de succes ai României au fost premiați de către Revista Capital în cadrul Galei Capital Excelență în Management, ediția 2024. Evenimentul s-a desfășurat în ziua de marți, 23 aprilie, de la ora 19:00 la ONE Club București. Prezente au fost personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

Gala Capital Excelența în Management se numără printre evenimentele de tradiție organizate în fiecare an de revista Capital. Încă din 2015, revista Capital premiază în cadrul acestui eveniment performanțele managerilor din companii de renume ce activează pe piața din România, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc.

Întreg evenimentl poate fi urmărit aici.