Evenimentul Zilei > Social > Capii Bisericii din Moldova ameninţă dur politicienii: „Sistemul antihristic…”
Capii Bisericii din Moldova ameninţă dur politicienii: „Sistemul antihristic…”

Capii Bisericii din Moldova ameninţă dur politicienii: „Sistemul antihristic…”

Radio România Actualităţi anunţă că Mitropolia Moldovei se opune vaccinării împotriva noului coronavirus, invocând teorii ale conspirației legate de tehnologia 5G și de miliardarul Bill Gates. De asemenea, Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova i-a amenințat pe guvernanți că nu vor mai fi pomeniți în rugăciuni dacă nu elimină restricțiile privind desfășurarea slujbelor religioase.

Mitropolia Moldovei de la Chișinău este subordonată ierarhic Patriarhiei de la Moscova și își motivează poziția invocând teorii ale conspirației legate de tehnologia 5G și de miliardarul Bill Gates.

Într-un comunicat emis după desfășurarea Sinodului, Mitropolia Moldovei atenționează asupra riscurilor posibilei vaccinării obligatorii împotriva noului coronavirus.

„Acesta ar fi o care prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să îi poată controla prin intermediul tehnologiei 5G”, se arată în comunicatul de presă citat de RRA.

În opinia capii Bisericii Ortodoxe de la Chișinău, Bill Gates „ar fi principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologie G5 și permit sistemului să-l controleze pe om de la distanță”.

Totodată, sunt invocate teorii ale conspirației legate de modul apariției și răspândirii COVID-19, care ar fi provocat de tehnologia 5G, care în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus”, mai acuză liderii BOM.

Mitropolia Moldovei a scos în prim-plan şi faptul că, deși au fost ridicate mai multe restricții legate de activitățile comerciale, bisericilor le este în continuare interzisă desfășurarea slujbelor în spații închise.

Din această cauză, guvernanții au fost avertizați că vor fi excluși din rugăciunile Bisericii dacă nu își vor revizui deciziile.

Transcript realizat de Rador

Sursa foto: ortodox.it