What’s Up pare că și-a format o imagine mai mult de „bad boy” și nu pe cea de muzician. Din nou, artistul a ieșit la iveală cu un episod violent, care a avut loc luni seară.

Marius Ivancea – cunoscut ca What’s Up – a bătut un bărbat, după ce acesta din urmă i-a reproșat că a dat muzica prea tare. Ca urmare, cântărețul a fost sancționat cu 1.000 de lei. „La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.

Amenda i-a fost aplicată lui Marius Ivancea după ce a devenit recalcitrant și a perturbat liniștea și ordinea publică.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. La aceeași dată au fost depuse cinci seziări scrise de bărbatul bătut, cu privire la faptul că în ultimele zile, acesta deranjează ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată.

În luna decembrie a anului trecut, cântărețul a fost ridicat de poliție din apartamentul noii sale iubite, în urma unui scandal monstru în care a fost implicat.

What’s Up a fost săltat de poliție după ce a fost violent cu o femeie, cel mai probabil cu iubita sa, notează Spynews.ro. Luni, 9 decembrie, în jurul orei 19.30 au intervenit polițiștii, în urma unui scandal monstru care a avut loc la domiciliul noii sale iubire, Alice.

În momentul în care i s-au pus cătușe artistului, acesta a fost recalcitrant, noteză sursa citată. Intervenția a avut loc la apartamentul iubitei sale din centrul Capitalei.

În urmă cu 5 ani, artistul și-a snopit în bătaie iubita de atunci, Simina, în Centrul Vechi al Capitalei.