Evenimentul Zilei > Actualitate > Cântăreț celebru, bătut într-un club de fițe din România. I-au spart paharul în cap!
Cântăreț celebru, bătut într-un club de fițe din România. I-au spart paharul în cap!

Cântăreț celebru, bătut într-un club de fițe din România. I-au spart paharul în cap!

Abi Talent, „puștiul fenomen” al Capitalei, a fost „bătut” într-un club de fițe din Tulcea, unde cineva ar fi aruncat cu un pahar de sticlă în el.

Ultimele informații cu privire la scandalul de vineri seară, dintr-un club din Tulcea, acolo unde Abi Talent a fost lovit cu un pahar, scrie Spynews.

Concertul din clubul din Tulcea se aștepta a fi unul ca toate celelalte: sute de fani, muzică, țipete, fotografii, însă nu și un pahar aruncat spre cel care întreținea atmosfera pe scenă. Abi Talent, cel care strânge sute de tineri la concertele lui, s-a trezit cu o lovitură puternică în zona capului.

Apropiații lui Abi, prezenți în clubul respectiv, susțin că e vorba chiar de patronul localului. În primă fază acesta ar fi aruncat cu un pai, însă oamenii au crezut că voia să îi atragă atenția lui Abi.

Nu au mai durat câteva minute, căci un pahar de sticlă, destul de dur, l-a lovit pe Abi Talent în zona capului. Speriat, cu durere în zona respectivă, Abi a coborât de pe scenă și a încheiat concertul.