Candidații PMP se înscriu astăzi

Candidații PMP se înscriu astăzi

Candidaţii Partidului Mişcarea Populară (PMP) la funcţiile de primari de sectoare ale Capitalei se înscriu astăzi, oficial, în cursa alegerilor locale, mai puțin candidatul pentru Primăria Capitalei, unde se menține suspansul.

Candidații PMP sunt: Sectorul 1 - Eugen Tomac, Sectorul 2 - Radu Cristescu, Sectorul 3 - Cristian Petrescu, Sectorul 4 - Ştefănel Dan Marin, Sectorul 5 - Valentin Niţu şi Sectorul 6 - Ştefan Enache.

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară (PMP), deputatul Eugen Tomac, a anunţat recent că va contesta în instanţă certificatul de urbanism eliberat de Primăria sectorului 1 în vederea construirii de către Muftiatul Cultului Musulman a unei moschei în zona bulevardului Expoziţiei din Bucureşti.

Transparență totală

Ne puteți urmări și pe Google News

Tomac a anunțat că Sectorul 1, care deține cel mai mare buget pe care-l are o administrație locală – după Primăria Capitalei - trebuie să fie mult mai deschis, din punctul de vedere al cheltuirii resurselor. „Primele măsuri pe care trebuie să le ia administrația Sectorului 1 sunt să facă publice toate contractele pe care le încheie și toate facturile achitate. Nu întâmplător se spune că Sectorul 1 este locul în care s-au plantat cele mai scumpe panseluțe din țară”, a spus Tomac.

În ceea ce privește Primăria Capitalei, decizia va fi anunțată de Traian Băsescu pe 25 aprilie. Ieri, Liviu Dragnea a declarat că nu crede că îl poate împiedica ceva pe Băsescu să candideze la Primăria Capitalei dacă îşi doreşte acest lucru.