Candidații PMP sunt: Sectorul 1 – Eugen Tomac, Sectorul 2 – Radu Cristescu, Sectorul 3 – Cristian Petrescu, Sectorul 4 – Ştefănel Dan Marin, Sectorul 5 – Valentin Niţu şi Sectorul 6 – Ştefan Enache.

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară (PMP), deputatul Eugen Tomac, a anunţat recent că va contesta în instanţă certificatul de urbanism eliberat de Primăria sectorului 1 în vederea construirii de către Muftiatul Cultului Musulman a unei moschei în zona bulevardului Expoziţiei din Bucureşti.

Transparență totală

Tomac a anunțat că Sectorul 1, care deține cel mai mare buget pe care-l are o administrație locală – după Primăria Capitalei – trebuie să fie mult mai deschis, din punctul de vedere al cheltuirii resurselor. „Primele măsuri pe care trebuie să le ia administrația Sectorului 1 sunt să facă publice toate contractele pe care le încheie și toate facturile achitate. Nu întâmplător se spune că Sectorul 1 este locul în care s-au plantat cele mai scumpe panseluțe din țară”, a spus Tomac.

În ceea ce privește Primăria Capitalei, decizia va fi anunțată de Traian Băsescu pe 25 aprilie. Ieri, Liviu Dragnea a declarat că nu crede că îl poate împiedica ceva pe Băsescu să candideze la Primăria Capitalei dacă îşi doreşte acest lucru.