Când va fi lansat Noul SUV Dacia. Au apărut deja primele imagini cu modelul de segment C

Când va fi lansat Noul SUV Dacia. Au apărut deja primele imagini cu modelul de segment C

Dacia a anunțat când va fi lansat modelul de segment C bazat pe conceptul Bigster, dar și în ce uzină va fi produs. Reprezentații companiei au mai declarat că marca lor a intrat într-o nouă fază a evoluției sale.

Viitorul model Dacia de segment C bazat pe conceptul Bigster va fi produs la uzina de la Mioveni și va fi lansat în 2025. Noua mașină urmează să fie construită pe platforma CMF-B. În 2024, pe linia de montaj a uzinei de la Mioveni își va face apariția și cea de a treia generație a modelului Duster.

„Această platformă, competitivă și extrem de flexibilă, reprezintă un element important în strategia industrială a mărcii Dacia, asigurând dezvoltarea unei game largi de vehicule, cu lungimi de la 4,1 metri la 4,6 metri”, transmit reprezentanții companiei.

Este vorba de tipuri diferite de caroserie: sedan, hatch și SUV din segmentele B și C, cu tracțiune 4x2 sau 4x4, și echipate cu motorizări termice sau hibride, conforme cu evoluția reglementărilor în domeniu. Pentru a susține ofensiva în segmentul C, începând din al doilea trimestru al anului 2024, modelul Jogger, inclusiv versiunea Jogger HYBRID 140, va fi făcut în uzina din Tanger (Maroc).

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă DACIA

Evoluția Dacia

Mihai Bordeanu Director General Automobile Dacia a declarat că Dacia promite cel mai bun raport prestații/preț și că se va vedea o evoluție în noile modele.

„Dacia a intrat într-o nouă fază a evoluției sale și se pregătește să abordeze segmentul C, mizând pe aceleași atuuri care au contribuit la succesul actual al mărcii: preocuparea de a răspunde așteptărilor clienților, oferindu-le ceea ce este esențial, la cel mai bun raport prestații/preț”, a declarat Mihai Bordeanu Director General Automobile Dacia.

Denis Le Vot, CEO al mărcii Dacia, a declarat că mașinile Dacia sunt accesibile și că au un look plăcut. El a mai spus că șoferii nu trebuie să achite o avere pentru un automobil eficient și atrăgător.

„Dacia cucerește în fiecare zi noi clienți care se află în căutarea a ceea ce este probabil lucrul cel mai prețios din lume în ziua de azi: esențialul. Acești noi clienți își doresc o societate rațională și responsabilă, și au o altă perspectivă cu privire la ceea ce trebuie să ofere o mașină. O mașină pe care ți-o dorești pentru că oferă confort și un look plăcut, iar în plus este de departe cea mai accesibilă. Aceasta este Dacia! Esențialul fără compromisuri, design-ul atrăgător, fără costuri în plus”, a spus Denis Le Vot, potrivit știripesurse.