Evenimentul Zilei > Social > Când unii muncesc, alții se distrează
Când unii muncesc, alții se distrează

Când unii muncesc, alții se distrează

În timp ce vedetele din România fac bani de Anul Nou, străinii au ales desti nații de lux.

Smiley, Loredana, Pavel Bartoș și multe alte vedete autohtone vor spune „La mulți ani!”, de Revelion, de pe scenă. Nu este de mirare, dacă stăm să ne gândim că noaptea dintre ani le va aduce mici averi. Dacă la noi vedetele muncesc, colegii lor de peste Ocean și-au pregătit din timp destinațiile luxoase unde vor petrece și se vor relaxa alături de cei dragi.

● Familia Carter, Beyonce și Jay-Z petrec o săptămână de Revelion și și-au rezervat o casă de vacanță în Miami. Ei au ales să ciocnească un pahar de șampanie împreună cu familiile.

Pink, cea mai bine cotata artistă rock, va petrece tot acasă cu familia.

Paris Hilton însă, faimoasa moștenitoare a lanțului hotelier Hilton, s-a hotărât să fugă în Las Vegas și să petreacă în cele mai luxoase cluburi.

Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, se vor distra de Anul Nou în Las Vegas. În urmă doar cu câteva zile, Justin Timberlake și-a încheiat tuneul, iar cei doi au plecat pentru câteva săptămâni în vacanță. Justin Timberlake și Jessica Biel așteaptă primul lor copil în 2015.

Sean Penn și, după cum spun ziarele, proaspăta sa logodnică Charlize Theron au luat deja avionul spre o destinație romantică de Revelion: Paris.