Evenimentul Zilei > Actualitate > Când ajunge Chițoiu pe mâna anchetatorilor. Medicii nu se mai pot opune
Când ajunge Chițoiu pe mâna anchetatorilor. Medicii nu se mai pot opune

Când ajunge Chițoiu pe mâna anchetatorilor. Medicii nu se mai pot opune

Apar informații de ultimă ore despre cazul accidentului provocat de Daniel Chițoiu. Antena 3 informează că fostul ministru poate fi audiat.

În urma accidentului, Daniel Chițoiu a suferit un traumatism toracic complex care necesită supraveghere. Cu toate acestea, dacă anchetatorii insistă ca fostul ministru să fie audiat, cadrele medicale nu se pot opune.

Joi seara, ministrul Daniel Chițoiu a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca. Accidentul a avut loc pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în raza localității Zamfirești, aproape de Dealul Negru. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce unul a intrat pe contrasens.

Inițial, s-a vorbit despre faptul că șoferul vârstnic a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău. În schimb, realitatea este cu totul alta, potrivit surselor judiciare Antena 3.

Daniel Chițoiu este cel care ar fi provocat accidentul. Potrivit surselor judiciare, liderul ALDE a intrat pe contrasens din neatenție, aspect confirmat de mai mulți martori. În ciuda acestui fapt, politicianul a declarat că de fapt bătrânul ar fi fost cel care ar fi comis greșeala.

În urma accidentului, s-a deschis dosar penal pentru uciderea din culpă, iar cauzele exacte vor fi stabilite de o expertiză. În accident au fost implicate patru persoane. Două rănite – Chițoiu și pasagerul de pe bancheta din spate, o femeie, rudă cu politicianul și doi morți, doi vârstnici de peste 70 de ani.