Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremurător! O vedetă din România, doborâtă de CANCER: „Preotul mi-a dat ultima împărtășanie”
Cutremurător! O vedetă din România, doborâtă de CANCER: „Preotul mi-a dat ultima împărtășanie”

Cutremurător! O vedetă din România, doborâtă de CANCER: „Preotul mi-a dat ultima împărtășanie”

O vedetă cunoscută de la noi a făcut declarații incredibile despre lupta nemiloasă pe care a purtat-o cu cancerul, susținând că preotul i-a dat ultima Împărtășanie.

Rona Hartner a primit vestea cumplită de la medici, în urmă cu ceva timp, însă a reușit să fie operată, cu toate că diagnosticul de cancer de colon este încă unul pe care nu-l poate ignora. 

Vedeta a fost de curând externată din spital și și-a serbat ziua de naștere într-un local din Capitală, unde s-a distrat pe muzică lăutărească.

Rona Hartner a reușit să învingă cancerul cu ajutorul medicilor, care au operat-o la timp.

„Am citit toate moliftele Sfântului Vasile. Preotul mi-a dat ultima Împărtășanie. Eram pregatită de orice. Chiar și de moarte. Eu nu cred în reîncarnare. Cred doar în viața asta și în Dumnezeu! Nu se știe ce se va întampla cu viața noastră niciodată. Trebuie să ne bucuram de fiecare clipă și să iubim.

A fost cancer. A scos tot. Eu am trăit momentul Cernobîl. Boala asta a venit așa pe nepusă masă. E o minune de la Dumnezeu că mă aflu azi printre voi”, a spus Rona Hartner, potrivit Click.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: