Evenimentul Zilei > Actualitate > A scăpat de CANCER, a dat de ceva şi mai RĂU. Prin ce trece o cunoscută ACTRIŢĂ din ROMÂNIA
A scăpat de CANCER, a dat de ceva şi mai RĂU. Prin ce trece o cunoscută ACTRIŢĂ din ROMÂNIA

A scăpat de CANCER, a dat de ceva şi mai RĂU. Prin ce trece o cunoscută ACTRIŢĂ din ROMÂNIA

Este cunoscută dintr-o reclamă tv, unde are replica "Prea bun, prea ca la ţară", însă în realitate actrița Nataşa Raab nu este la fel de zâmbitoare ca acolo.

Nataşa Raab a dezvăluit la Antena Stars că soţul ei a primit un diagnostic înfiorător. "Dumnezeu, aşa cum există în concepţia mea, lucrează prin oameni. Şi oamenii sunt în stare de miracole. Cred că Dumnezeu a fost alături de mine în toate momentele mele cheie: atunci când l-am pierdut pe tata – şi l-am pierdut destul de timpuriu, tata avea 51 de ani -, atunci când m-am îmbolnăvit şi am învins un cancer… Şi sper să fie acum alături de mine, pentru că soţul meu, de curând, a fost diagnosticat cu un cancer de vezică urinară. Culmea este că atunci când un pacient este medic este foarte greu, pentru că ei au impresia că le ştiu pe toate… Eu cred că dorinţa lui de a trăi şi credinţa că a trăi e ceva bine – pentru mine, pentru oamenii pe care i-a făcut bine -, îl va face bine. (…) Există o vorbă, că Dumnezeu îi încearcă pe elevii la care ţine cel mai mult. Eu cred că încercările din viaţă ne întăresc, ne fac să fim mai puternici, mai buni… În primele momente îţi spui: Doamne, de ce? Pentru că nu am făcut decât bine…", a spus, emoţionată, actriţa, conform antena3.ro.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: