Evenimentul Zilei > Monden > Camilla a făcut dezvăluiri uluitoare despre prima întâlnire cu prințul William: “Trebuie să beau ceva!”
Camilla a făcut dezvăluiri uluitoare despre prima întâlnire cu prințul William: “Trebuie să beau ceva!”

Camilla a făcut dezvăluiri uluitoare despre prima întâlnire cu prințul William: “Trebuie să beau ceva!”

Relația Camillei cu Printul Charles a fost una dintre cele mai controversate legături amoroase din Marea Britanie. Actuala soție a viitorului rege al Marii Britanii a povestit cum a fost întâlnirea cu William, fiul cel mare al lui Charles.

În documentarul „Charles: The Private Man, the Public Role”, acesta a povestit că a avut o relație amoroasă cu Camilla în timp ce era căsătorit cu prințesa Diana. Charles a recunoscut foarte greu relația cu marea lui iubire din tinerețe, ba chiar a declarat că a început să se vadă cu aceasta după ce a anunțat divorțul de Diana.

„Până când totul s-a stricat între noi”, a spus acesta. În noiembrie 1995, cea mai îndrăgită prințesă a declarat că relația cu soțul ei s-a schimbat din cauza infidelităților. La o lună după această declarație, cei doi au finalizat actele de divorț. Se zvonește că Regina le-a permis separarea foarte ușor.

“Eram trei în acea căsnicie, aşadar era destul de aglomerat…”, a transmis Prințesa Diana.

Marea întâlnire dintre Camilla și copiii Dianei

Charles și Camilla aveau o prietenie apropiată din tinerețe, dar copiii acestuia au cunoscut-o pentru prima data la un an după moartea Prințesei Diana. Întâlnirea nu a fost cum noul cuplu a sperat, ba chiar a fost o situație foarte tensionată.

Întâlnirea a fost cerută de fiul cel mare a lui Charles, William. Moartea Dianei a șocat Marea Britanie, iar prima privire dintre fiii viitorului rege și Camilla a trebuit amânată.

Pe 12 iunie 1998, cu câteva zile înainte de-a împlini 16 ani, William a venit neanunţat la palatul St. James, unde își petreceau timpul Charles cu Camilla. Viitorul rege i-a făcut fiului său cunoştinţă cu amica lui, apoi s-a retras şi i-a lăsat singuri, după cum susţine biograful regal Penny Junor în biografia „The Duchess: the Untold Story” din 2017.

Camilla și William au stat de vorbă jumătate de oră, iar aceasta “a ieşit din încăpere spunând: «Am nevoie de un gin tonic!»”, după cum povesteşte Junor în cartea sa.

Actuala soție a lui Charles era foarte emoționantă și tensionată, fiind cunoscută de ani de zile ca amanta fiului Reginei Elisabeta. Apropiații au mărturisit că băieții lui Charles nu au fost niciodată încântați de noua iubită, dar au acceptat-o într-un final, potrivit okmagazine.ro