Apartamentul se află într-un banal bloc comunist cu patru etaje, iar vecinii habar nu au ce nebunii se întîmplă în spatele pereților antifonați și a draperiei groase de la ferestra garsonierei. Apa se plătește conform consumului indicat de apometru, astfel că administratorul nu are obiecții. În principiu, o zi în cuibușorul de nebunii costă 100 de euro, însă în luna noiembrie e promoție: 70 de euro pentru 24 de ore, doar 33 pentru trei.

Numele ales e pe măsură: 50 Shades Of Love. „Un apartament în regim hotelier destinat exclusiv adulților”. Garsoniera este dotată cu mai multe dispozitive erotice pentru practicarea BDSM, accesorii, dar și cu un „automat” care vinde o serie întreagă de jucării sexuale pentru ambele genuri și prezervative. Cu adevărat impresionant e faptul că oferta vine în regim self-cathering, adică cu o bucătărie complet echipată, astfel că partenerii care doresc să rămână în rutina zilnică pot inclusiv să își gătească felurile preferate. Accesul cu copii nu este permis.

Apartamentul poate fi închiriat direct sau prin cel mai cunoscut portal de rezervări hoteliere.

 

Filmul care i-a inspirat pe români

O bomba în rândul criticilor, un succes în box-office și un fenomen în randul fanilor, „Cincizeci de umbre ale lui Grey” a devenit un adevărat fenomen internaţional. După succesul înregistrat de cărţi, premiera filmului s-a anunţat explozivă, în 2015, iar apoi apariția celei de-a doua părți a fost așteptată cu sufletul la gură de fani. Suficiente scene din film au fost aduse în dormitoarele românilor care s-au lăsat inspirați de cele vizionate. La trei ani de la apariția primului film, timișorenii au reprodus cu succes „camera plăcerilor”, pentru publicul larg.