Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, forul legislativ intnţionează să cumpere un sistem integrat de conferinţă, vot electronic, sonorizare, traducere simultană, comunicaţii audio, video şi date în sala de plen a Camerei Deputaţilor. Valoarea estimată fără TVA a acestui sistem este de 1,935,483.87 lei. Procedura este prin licitaţie deschisă.

De asemenea, Camera Deputaţilor achiziţionează lucrări de retehnologizare a ascensoarelor din cadrul Palatul Parlamentului şi întocmirea documentaţiei tehnice aferente, inclusiv servicii privind reautorizarea funcţionării şi punerea în funcţiune. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1,524,193.54 lei, din care: 1.512.096,77 lei pentru lucrările de retehnologizare şi 12.096,77 lei pentru documentaţia tehnică aferentă.

De asemenea, potrivit mediafax.ro, Senatul cumpără 5.000 de timbre securizate pentru acces auto, care sunt autocolante, cu diametrul de 25 mm, de culoare argintie, cu stema Senatului şi cu textul "ACCES" – de culoare neagră.

Forul legislativ achiziţionează şi 2.000 de carduri de acces din material PVC laminat lucios de culoare albă şi cu imprimare prin retransfer direct pe card, dar şi 1.650 de becuri led la care perioada de garanţie solicitată pentru buna funcţionare a produsului este de 24 de luni şi de-a lungul acestei perioade furnizorul va înlocui toate becurile arse în urma funcţionării pe cheltuiala sa.

Senatul mai cumpără ciocan rotopercutor – 3 bucăţi, 2 maşini de găurit şi înşurubat, o maşină de şlefuit, o maşină de frezat, 3 canistre din metal, 2 butoaie de plastic, 100 de saci de 40 kg de ciment, dar şi 100 de cutii de vopsea albă, 20 de tuburi de vopsea decorativă, soluţii colorare vopsele, ocru-galben (oxid de fier), sienna natural (oxid de fier), umbra natural (oxid de fier), galben lămâi, oranj, ocru, cărămiziu.