„Câinii”, umiliţi

„Câinii”, umiliţi

Dario Bonetti a debutat cu stângul la Dinamo, pierzând meciul amical susţinut în faţa nou-promovatei Astra.

Italianul Dario Bonetti a avut parte, ieri, de un debut de coşmar pe banca tehnică a formaţiei de fotbal Dinamo. „Câinii roşii” au fost călcaţi în picioare de nou-promovata Astra Ploieşti, care s-a impus cu 4-2. În timp ce prahovenii au folosit jucătorii cu care au promovat (singura excepţie a fost ex-dinamovistul Hristu Chiacu), la echipa din Ştefan cel mare a jucat toată pleiada de vedete.

Revolta suporterilor

„Dinamo III”, cum a mai fost numită gruparea prahoveană, a dominat la toate capitolele. Golurile au fost marcate de Ştefan Ciobanu (de trei ori) şi Alexandru Stan. Ciobanu, omul care a reuşit o triplă de senzaţie, are 30 de ani şi doar apariţii meteorice la nivelul primului eşalon, în tricoul Farului. Golurile dinamoviştilor au fost realizate de Ianis Zicu şi de Ionel Dănciulescu (din penalty). Bonetti a privit înmărmurit corecţia primită de echipa sa. Noul antrenor le-a vorbit „câinilor” doar în limba italiană, nereuşind să se facă înţeles de elevii săi!

Ne puteți urmări și pe Google News

„Traducătorul” Cornel Dinu a lipsit de la meci, fiind bolnav. Bonetti a încercat un sistem ine dit: 4-1-4-1, iar „găurile” cele mai mari s-au căscat în centrul defensivei, unde Goian şi Moţi s-au întrecut în erori. Nici „închizătorul” Izvoranu n-a părut mai inspirat. La puţin timp după meciul titularilor, Dinamo şi Astra s-au reîntâlnit, pentru a le oferi 90 de minute şi „rezervelor” sau jucătorilor veniţi în probe. De această dată, Dinamo s-a impus cu 1-0.

Fanii au luat foc şi au împânzit aseară stadionul „Dinamo” cu mesaje anticonducere: „Un securist, un butelist şi un şantierist au ucis spiritul dinamovist”, „Plecaţi, nu veţi fi regretaţi”.

"Le-am spus jucătorilor mei că este un simplu joc de antrenament. Pot spune că ne-am făcut antrenamentul. La Dinamo, echipa a doua a fost mai bună decât prima.", Ion Moldovan antrenor la Astra Ploieşti