"Cainii", doua etape in pustiu

"Cainii", doua etape in pustiu

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a sanctionat ieri clubul Dinamo pentru incidentele produse duminica de fanii "cainilor rosii" in prima etapa de campionat, la meciul de la Buzau, cu Gloria.

Campioana va disputa urmatoarele doua meciuri de pe teren propriu (cu FC Vaslui si cu Dacia Mioveni) fara spectatori, forul LPF dictand si o amenda de 50.000 de lei.

Dinamo a anuntat ca va face apel. „Masura este exagerata. Nu se vor stopa incidentele prin aceasta decizie. Au fost vaduviti si fanii echipelor adverse. Cei care au comis actele de violenta ar trebui sanctionati individual. Dinamo n-a fost club organizator”, s-a revoltat presedintele dinamovist Nicolae Badea.

Jandarmeria a remis ieri un comunicat in care anunta ca l-a identificat pe unul dintre huligani. Acesta se numeste Rasvan B. (25 de ani) si urmeaza sa fie dat pe mana Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau, in vederea inceperii urmaririi penale sub acuzatia de ulgtraj. Respectivul fan a mai fost implicat in doua scandaluri, in octombrie 2006, la meciul Dinamo  - Rapid, si in conflictul din Bulgaria, inaintea partidei cu Levski Sofia, din noiembrie 2005.

Ne puteți urmări și pe Google News