"Cainii", cu botul pe labe

"Cainii", cu botul pe labe

Dinamo nu se regaseste in retur.

Liderul din Liga I a dezamagit din nou aseara, remizand pe teren propriu cu FC Vaslui,scor 0-0.

Echipa de fotbal Dinamo traverseaza o perioada de criza. Liderul din Liga I este in pierdere evidenta de turatie, nereusind sa treaca aseara, pe teren propriu, de formatia FC Vaslui. Campionul ratarilor a fost si la acest joc Claudiu Niculescu. Moldovenii au bifat al 12- lea meci consecutiv fara infrangere, in timp ce "cainii" au inregistrat a patra remiza la rand si au reaprins speranta in randul urmaritorilor din clasament, CFR Cluj, Rapid si Steaua.

Suporterii prezenti aseara in "Groapa" s-au suparat si i-au avertizat pe elevii lui Rednic: "Sa nu va puna dracu' sa jucati asa in meciul cu Steaua!". Marele derby va avea loc sambata viitoare. "Bate pe Steaua, Dinamo bate pe Steaua!", a fost scandarea favorita a galeriei dinamoviste la meciul de aseara.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dinamo si-a gasit "Nasul"

 > Mircea Rednic l-a titularizat in partida cu moldovenii pe Liviu Ganea, cel care, etapa trecuta, a adus liderului un punct in jocul cu UTA. "Puriul" l-a scos din "primul 11" pe Ionel Danciulescu, cel mai prolific jucator in activitate din Liga I. |nlocuirea lui Adrian Cristea cu Ionel Danciulescu a fost fluierata copios de spectatori.

 > "Nasul" Radu Moraru, realizator TV, a venit la meci pentru a-si vedea fratele in actiune. Serban Moraru este legitimat la FC Vaslui si evolueaza pe postul de mijlocas stanga, fiind titular aseara.

 > Ioan Becali se tine scai de Dinamo. Desi a fost scos din organigrama clubului, fostul impresar se lipeste ca marca de scrisoare de gruparea "ros-alba". La meciul de aseara, "Giovanni" a fost adus la stadion de fratele sau, Victor. Acesta din urma a dat ordine in "Groapa" ca la el acasa. Agentul de jucator a bagat la meci, fara bilet, circa 20 de cunostinte.

DINAMO - FC VASLUI      0-0

DINAMO: Lobont 6 - Blay 6, Scarlatache 5, R. Stefan 5, Pulhac 5 - Ad. Cristea 5 (65, Danciulescu 5), Ropotan 5 (72, Margaritescu 5), Fernandes 6, C. Munteanu 5 (89, Mendy) - Cl. Niculescu 4, L. Ganea 5. Antrenor: Mircea Rednic

FC VASLUI: Hutan 7 - Andronic 6, Buhus 7, L. Ivan 6 - St. Apostol 5, Ljubinkovici 6, Sabou 5, S. Moraru 5 - Buhaescu 5 (68, Zmeu 6), R. Neagu 5 (56, M. Dobos 6) - Temwanjera 5 (90/2 Bukvici). Antrenor: Viorel Hizo

Stadion: „Dinamo“; Spectatori: 4.000; Arbitri: M. Draganescu 6 - Ad. Vidan 6, O. Sovre 6