"Cainii" au obosit inainte de lupta

"Cainii" au obosit inainte de lupta

Dinamovistii au astazi sansa primei victorii din anul 2008.

„Cainii” intalnesc formatia ceha Mlada Boleslav, in cel de-al doilea joc-test din cadrul cantonamentului desfasurat in Cipru. Pana acum, dinamovistilor nu prea le-a priit sederea in Insula Afroditei.

Pe langa nemultumirile legate de neplata diurnei de deplasare in cantonament, fotbalistii echipei campioane sunt exasperati si de duritatea antrenamentelor programate de antrenorul Cornel Talnar. „Sunt sedinte de pregatire grele, care ne-au solicitat. S-a resimtit un pic de oboseala la meciul de duminica, impotriva letonilor de la Metalurgs Liepaja, pentru ca venim dupa antrenamente fizice”, a spus mijlocasul Adrian Cristea pentru site-ul oficial al clubului.

Mai multi jucatori din lotul „spartanilor” au mici probleme medicale si urmeaza un program separat de pregatire. Ionel Danciulescu si Adrian Ropotan au tendinita, iar Andrei Margaritescu si Silviu Izvoranu au suferit entorse in meciul cu balticii. Portarul Bogdan Lobont, absent la partida amicala de duminica, a revenit ieri la antrenamente dupa ce in ultimele zile a acuzat o indigestie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici Ianis Zicu, omul de la care se asteapta „explozia” dinamovista, nu este inca apt 100a, el urmand sa intre pe teren abia la finalul saptamanii. Cel mai probabil, Zicu va juca din nou dupa aproape cinci luni de pauza, in meciul cu Chunnam Dragons (Coreea de Sud), programat pentru data de 28 ianuarie.