Evenimentul Zilei > Actualitate > Le-a căşunat pe câine. Mai mulţi hoţi din Satu Mare au ucis un patruped după chinuri îngrozitoare
Le-a căşunat pe câine. Mai mulţi hoţi din Satu Mare au ucis un patruped după chinuri îngrozitoare

Le-a căşunat pe câine. Mai mulţi hoţi din Satu Mare au ucis un patruped după chinuri îngrozitoare

Pentru că le încurca socotelile şi nu îi lăsa să fure, mai mulţi hoţi dintr-o localitate din Satu Mare care intenţionau să fure de la o fermă piscicolă au bătut un câine de pază până l-au lăsat fără suflare. Nu s-au mulţumit doar cu atât; după ce i-au aplicat corecţia, i-au dat foc şi s-au amuzat copios pe seama lui.

Potrivit administratorilor fermei, cei care se fac vinovaţi de o asemenea cruzime provin dintr-un sat vecin şi nu se află la prima tentativă de furt. Nici paznicii angajați ca să supravegheze ferma, nici câinii de pază nu au putut să le facă faţă hoţilor. Sesizată în mai multe rânduri, Poliţia nu a reuşit până acum să le vină de hac hoţilor. Aceştia nu au fost încă identificaţi. Decis să afle cine îi pradă proprietatea, proprietarul fermei piscicole a montat camere video. Acestea au surprins imagini în care se vede clar cum mai mulți indivizi atacă cu bâte și pietre un câine legat în lanț, după care îl incendiază.