Evenimentul Zilei > Justitie > CADAVRUL DIN PORTBAGAJ. Un accident din parcare putea să le strice amanților planul criminal
CADAVRUL DIN PORTBAGAJ.  Un accident din parcare putea să le strice amanților planul criminal

CADAVRUL DIN PORTBAGAJ. Un accident din parcare putea să le strice amanților planul criminal

În noaptea crimei, planul făcut de două săptămâni de soția sirianului Saleh Moustafa putea fi dat în vileag

Andreea Maria Pătrașcu și-ar fi ucis soțul pentru a încasa asigurarea de viață a acestuia. Este una dintre ipotezele pe care merg anchetatorii în cazul sirianului Haj Saleh Moustafa, găsit mort, pe 8 aprilie 2015, în portbagajul mașinii abandonate pe Șoseaua Pantelimon. Surse apropiate anchetei au mai precizat că atât Andreea Pătrașcu, cât și amantul ei, Gabriel Alfons Arhire, s-au contrazis în declarații în ceea ce privește mobilul crimei din noaptea de 13 spre 14 decembrie 2014. Atât ea, cât și Arhire au fost arestați preventiv joi seara.

Criminala, o mamă bună

O altă ipoteză: femeia era supărată deoarece sirianul nu mai voia să divorțeze. Pentru toți cei care o știau, Andreea Pătrașcu era o mamă bună. „Noi am crezut că băiatul acela este șoferul pentru că, de câteva luni, când plecau cu mașina, ea se urca în spate iar el la volan”, a declarat, pentru EVZ, un vecin din cartierul Bucureștii Noi, unde locuia Andreea Pătrașcu.


FOTO: Andreea PătrașcuUna dintre femeile de serviciu a crezut că bărbatul care o însoțea mereu pe Andreea era soțul acesteia, nu amantul:„Au trei apartamente în acest complex. Unul în care stau, altul deasupra și încă unul pe care l-au închiriat. Nu înțeleg ce le mai trebuia”. Vecinii mai spun că, în noaptea crimei, cei doi amanți ar fi coborât din bloc, așa cum făceau de obicei, doar că au plecat cu o altă mașină- Opelul de serviciu al sirianului. Ea a urcat în spate, iar tânărul la volan și, fiind foarte stresat, ar fi fost cât pe ce să facă un accident. În seara tragediei, femeia i-a pus soțului în mâncare o folie de diazepam, apoi și-a chemat iubitul, l-au înfoliat pe sirian, l-au băgat în portbagaj, abandonând apoi mașina. Medicii legiști spun că încă mai trăia când a fost abandonat.


FOTO: Gabriel Alfons Arhire 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: