Evenimentul Zilei > Actualitate > Ca să ajungă vecină cu familia Kardashian, a dat o avere pe noua sa vilă! Ce prețuri
Ca să ajungă  vecină cu familia Kardashian, a dat o avere pe noua sa vilă! Ce prețuri

Ca să ajungă vecină cu familia Kardashian, a dat o avere pe noua sa vilă! Ce prețuri

Celebra cântăreață Miley Cyrus s-a mutat într-o zonă exclusivistă. Recent vedeta a achiziționat o nouă casă în zona Hidden Hills din Los Angeles, locație preferată de familia Kardashian.

 

Proprietatea are o suprafață totală de 553 de metri pătrați și a costat-o pe Miley aproximativ cinci milioane de dolari.

Noua casă a lui Miley Cyrus este echipată cu patru băi, două dormitoare confortabile la primul și al doilea etaj, o cameră de zi spațioasă cu șemineu, o bucătărie din marmură, o sufragerie și un dressing mare. Mai mult, casa are și un mini-cinema cu scaune pliabile din piele.

Interiorul spectaculos al vielei este completat de o terasă cu o bucătărie deschisă și zonă de grătar, o piscină și un centru spa privat. Așadar, Miley s-a asigurat că vila este echipată complet și nu o să îi lipsească nimic.

Nu se știe încă dacă noua casă va deveni reședința principală a lui Miley Cyrus, dar este foarte posibil având în vedere că la începutul anului aceasta și-a vândut casa din Malibu.

Miley Cyrus a rupt tăcerea și a recunoscut detalii intime din viața ei. Cântăreața a vorbit în cadrul unui podcast despre momentul în care și-a pierdut virginitatea, cine a fost partenerul ei și despre orientările sale sexuale.

Fosta vedetă Disney a recunoscut că primul bărbat din viața ei a fost chiar cel cu care s-a și căsătorit, actorul Liam Hemsworth. Cei doi au avut o relație tumultoasă, presărată cu mai multe despărțiri și împăcări, de unde nu a lipsit clar pasiunea. Însă nimeni nu se aștepta ca Liam să fie primul bărbat din viața cântăreței.

„Nu am mers până la capăt cu un tip până la 16 ani…dar până la urmă m-am căsătorit cu el”, a declarat Miley, scrie Cancan.