Evenimentul Zilei > Actualitate > Ca-n filme: ploaie de bani pe stradă! “Vulturii” au fost pe fază
Ca-n filme: ploaie de bani pe stradă! “Vulturii” au fost pe fază

Ca-n filme: ploaie de bani pe stradă! “Vulturii” au fost pe fază

Un agent de turism din Brașov a rămas fără 1.000 de euro şi 1.000 de lei după ce vântul i-a suflat un plic plin cu bancnote.

Ghinionistul brașovean şi-a parcat maşina, a coborât şi şi-a luat actele şi banii. În acel moment, o rafală de vânt i-a stricat ziua. A scăpat din braţe un plic plin cu bani, pe care vântul i-a zburat prin toată parcarea.
Surprinşi de o ploaie de bani – la propriu, trecătorii s-au repezit ca vulturii să înşface bancnotele. Mulţimea adunată a atras suspiciunea poliţiştilor locali.
“Colegii mei au văzut o mulţime de oameni care culegeau fel de fel de bancnote de pe jos. Şi-au dat seama că o persoană care nu a fost atentă a pierdut un plic cu bani, iar vântul i-a împrăştiat pe o rază mare”, a declarat Marcel Chirilă, purtător de cuvânt Poliţia Comunitară Braşov.

Regretabil este că mai puțini au fost cei care i-au înapoiat banii proprietarului decît cei care au ales să-i păstreze, probabil pe baza principiului “ce-am găsit, al meu să fie!”. Cert este că după ce şi-a făcut socotelile, bărbatul a constatat că-i lipsesc 1.000 de euro şi 1.000 de lei.
Dacă va depune plângere la Poliţie, oamenii legii ar putea, pe baza dovezilor și după cercetări îndelungi, să deschidă dosare penale profitorilor. Din păcate, deocamdată nu există prea multe dovezi.
sursa: bzb.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: