Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în direct, în toiul nopții. Bunicul Luizei a răbufnit. Vorbele te lasă fără replică
Scandal în direct, în toiul nopții. Bunicul Luizei a răbufnit. Vorbele te lasă fără replică

Scandal în direct, în toiul nopții. Bunicul Luizei a răbufnit. Vorbele te lasă fără replică

Bunicul Luizei Melencu s-a revoltat, într-o intervenţie telefonică la România TV, din cauza modului defectuos în care decurge ancheta în cazul Caracal.

De asemenea, dânsul a afirmat că, deşi, au trecut cinci luni de zile de când Luiza a fost dată dispărută, autoritățile continuă să nu informeze familia cu privire la stadiul actual al anchetei.

„În statul acesta cine conduce? Instituțiile statului sau acest mafiot? Cu ce drept ne aburesc și ne mint tot timpul. Să spună lucrurilor pe nume. Sunt oameni vinovați, sunt atâtea dovezi concludente, să spunem lucrurilor pe nume. Să plătească și să facem curat în țara asta. Nu se poate să plătească fetele noastre pentru incompetența și nesimțirea altora. Nu se poate așa ceva. Nemernicii să plece, nu au ce căuta în aceste instituții. Mai pătează și onoarea altor oameni sinceri din aceste instituții ale statului unde mai sunt și oameni serioși”, a precizat bunicul Luizei Melencu în direct la România TV.

Întrebat dacă autoritățile statului îi informează cu privire la stadiul anchetei, bunicul Luizei Melencu a răspuns:

„Ne uităm și vedem la dumneavoastră (n.r la televiziuni). Nu ne spune nimeni nimic. Nu are cine să ne spună ceva. Avem cinci luni de zile. Nu credem că fata asta este moartă. Se joacă cu soarta și destinul nostru. Ne umilesc. Să se ducă dracu, să plece, nu mai pot. Suntem puși la zid de procurorii și judecătorii care nu își fac datoria”, a mai spus bunicul Luizei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: