Editura Evenimentul si Capital

Bucureştiul, paralizat și azi de un protest al transportatorilor

Autor: | | 1 Comentarii | 234 Vizualizari

Transportatorii vor relua, azi, protestele de stradă. Aproximativ 5000 de autovehicule ar putea bloca circulaţia, de la Piaţa Victoriei, până la Piaţa Presei.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunţat că este decisă să protesteze, pentru că Executivul nu a promovat ordonanţa de urgenţă promisă în urmă cu trei săptămâni cu privire la eliminarea pirateriei, informează un comunicat al organizaţiei. „Coloana se va forma din faţa Guvernului, până la Casa Presei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, atât în Bucureşti, cât şi pe drumurile naţionale, de unde vor veni coloane de maşini din toate regiunile”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR.

STB va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel: Linia 300 va un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Gheorghe Manu, Str. Occidentului, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul actual. Linia 361 va funcţiona, pe sens „Piața Unirii”, pe un traseu modificat de la „Piaţa Arcul de Triumf” pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul de bază. Linia 381 va funcţiona pe un traseu scurtat, între Piaţa Reşiţa şi Piaţa Romană. Linia 783 va funcţiona pe sens „Piaţa Unirii” pe un traseu modificat de la „Piaţa Arcul de Triumf” pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, apoi traseul de bază. Linia 784 va funcţiona pe sens „Piaţa Unirii” pe un traseu modificat de la „Piaţa Arcul de Triumf” pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Cal. Victoriei, apoi traseul de bază.

Restricţii de circulaţie

Potrivit Brigăzii Rutiere, începând cu ora 06.30, se va restricţiona traficul rutier pe Şos. Kiseleff (de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei), respectiv Şos. Kiseleff (de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere, zona central - mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor), permiţându-se circulaţia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu. La nevoie, se va restricţiona traficul şi pe Str. Paris și breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

Începând cu aceeaşi oră, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în fața Guvernului României, între Bd. Aviatorilor şi Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Cal.Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti şi Bd. Lascăr Catargiu.

Rute alternative recomandate sunt Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – Șos. București-Ploiești şi Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareşal Averescu – Bd. Mărăşti – Piaţa Montreal – Șos. București-Ploiești.

Lovitura CRUNTA pentru Elena Udrea. Decizie FARA PRECEDENT in justitie! Iubita lui Alexandrov, DEVASTATA de veste

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI