Britney Spears, zeci de milioane dintr-o lovitură. Cum a făcut vedeta o avere într-o clipită

Britney Spears, zeci de milioane dintr-o lovitură. Cum a făcut vedeta o avere într-o clipită Sursa foto: Instagram

Celebra cântăreață, Britney Spears, se pare că e departe de fundul sacului financiar vorbind pentru că numai ce a făcut zeci de milioane. Deși apropiații ei se tem pentru finanțele ei, iată că artista pare să știe ce face. Ultimele documente financiare arată că vedeta a făcut 40 de milioane de dolari anul trecut din vânzarea cărții cu memoriile ei.

De asemenea vânzările provenite din lansările muzicale anterioare i-ar fi adus profituri uriașe. „Ea a câștigat 40 de milioane de dolari în acest an”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Milioane doar din cărți și drepturi de autor

„Nu există nicio problemă cu banii.” Practic, memoriile ei ”The Woman în Me” au fost un adevărat șoc pentru opinia publică. Drept urmare cartea a devenit foarte repede un best seller, dar și motiv de controversă. Dezvăluirile făcute de artistă au fost de-a dreptul cutremurătoare și includeau și alte vedete de top.

Drept urmare se pare că doar avansul pentru această carte a fost de numai puțin de 15 milioane de dolari. Dar aceștia nu sunt singurii bani pe care Britney îi încasează, legat de memorii, asta pentru că vânzările au fost foarte mari. Cu siguranță artistei i-au mai intrat în cont câteva milioane de dolari și din aceste vânzări. Ba mai mult, având in vedere succesul cu această carte, Britney se gândește să scrie un al doilea episod.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Britney Spears, apariție provocatoare pe internet.

Britney Spears și soțul Sam Asghari. Sursa: Instagram

O nouă tutelă pentru Britney Spears?

Mai ales că ea a explicat în nenumărate rânduri că nu dorește să se mai întoarcă la muzică. Așa că îi rămâne eventual să trăiască din drepturile de autor de la piesele deja lansate.

Pe de altă parte existe surse care spun că aceasta se comportă iresponsabil cu banii ei. Drept urmare nu ar fi exclus ca o nouă tutelă să fie instituită asupra artistei. Cu toate acestea, până acum nimeni nu a făcut niciun demers în acest sens.