Evenimentul Zilei > Actualitate > Britanicii, încântați de venirea Simonei Halep la Eastbourne: „Abia aşteptăm să-i vedem stilul clasic!”
Britanicii, încântați de venirea Simonei Halep la Eastbourne: „Abia aşteptăm să-i vedem stilul clasic!”

Britanicii, încântați de venirea Simonei Halep la Eastbourne: „Abia aşteptăm să-i vedem stilul clasic!”

Simona Halep, locul 2 WTA, va partipa, în premieră, la turneul de categorie Premier de la Eastbourne. Competiția va debuta luni, iar britanicii s-au entuziasmat când au auzit că românca va evolua în această întrecere.

Halep va debuta în sezonul pe iarbă odată cu turneul de la Eastbourne (25 iunie – 1 iulie), acesta fiind, totodată, și „un ultim antrenament” înainte de Wimbledon (3 – 16 iulie). Românca a profitat de un wild-card la Eastbourne, iar prezența ei în cadrul acestei întrecerii i-a etuziasmat pe britanici. „Simona este una dintre cele mai interesante jucătoare din ultimii ani! Abia aşteptăm să-i vedem stilul clasic! Este o jucătoare care loveşte pe contre, va face cu siguranţă spectacol pe terenurile cu iarbă de la Devonshire Park”, a spus Gavin Fletcher, directorul turneului, citat de site-ul oficial al Federaţiei Britanice.

Laudele la adresa sportivei din România au continuat în articolul realizat de britanici. „Halep a arătat o forţă extraordinară în acest an, câştigând titlul de la Madrid şi ajungând în finalele de la Roma şi Roland Garros. Şi, pentru că se află la doar 115 puncte în spatele lui Kerber, lupta pentru locul 1 mondial se va da la Eastbourne!”, notează site-ul www.lta.org.uk.