Brigitte Pastramă, noi declarații despre căsnicia sa cu Ilie Năstase. „Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”

Brigitte Pastramă, noi declarații despre căsnicia sa cu Ilie Năstase. „Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”

Brigitte Pastramă face noi dezvăluiri despre căsnicia pe care a avut-o cu Ilie Năstase, chiar dacă au trecut cinci ani de când s-au despărțit, iar ambii și-au refăcut viețile. Aceasta spune că a făcut multe lucrurile în relația cu fostul tenismen, pe care acum le regretă, dar din care a învățat.

Fostul tenismen s-a căsătorit cu Ioana, în timp ce Brigitte și-a regăsit fericirea alături de Florin Pastramă. Cu toate acestea, bruneta spune acum că Ilie Năstase umbla mereu după alte femei, iar ea trebuia mereu să-l păzească, în loc să aibă grijă de copii. Mai mult, acțiunile lui au făcut-o să se simtă inferioară.

Brigitte Pastramă spune că Ilie Năstase umbla mereu cu alte femei

Fosta soție a tenismenului a spus că acum a ajuns să nu mai pună preț pe părerea altora și vrea să se concentreze mai mult pe cei doi copii ai ei.

„Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”, a declarat Brigitte Pastramă.

Aceasta a mai dezvăluit că se simțea mereu inferioară pentru că era înșelată, fapt ce a determinat-o să se supună mai multor intervenții estetice. Acum, bruneta nu mai vrea să audă de cel care i-a fost odată soț, spunând că atunci când era căsătorită cu el avea foarte multe frustrări.

Brigitte nu regretă căsnicia cu fostul tenismen

Cu toate că a suferit mult, Brigitte mărturisește acum că nu îi pare rău de căsnicia pe care a avut-o cu el. „Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată.

Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață”, a mai spus aceasta, potrivit click.ro.