Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP, a anunţat într-un comunicat de pe contul lui de sociailizare că este întristat să afle că tânăra care a murit după ce a fost împinsă intenţionat în faţa metroului era înscrisă în partidul său.

Alina Ciucu era membră a Partidului Mişcarea Populară, Filiala Sector 3  .

,,Am aflat cu tristeţe că tânăra omorâtă aseară cu cruzime la metrou, Alina CIucu, era colega noastră de la sectorul 3. Condoleanţe familiei îndoliaze. Dumnezeu să odihnească în pace un suflet nevinovat", a scris Tomac pe contul său de scoializare.

Ramintim că tânăra de 25 de ani a fost victima unui act de cruzime tenebroasă din partea unei femei care, în seara de marţi, la staţia de metrou Dristor 1, a împins-o în faţa trenului care intra în staţie. 

Potrivit mărturiilor iniţiale, ceilalţi pasageri nu au observat incidentul şi au crezut că este vorba despre un caz de suicid. Aceeaşi ipoteză a fost vehiculată şi de lucrătorii de la Metrorex, conform EVZ.

După un apel al poliţiei care încuraja cetăţenii capitalei să fie atenţi la persoanele care prezintă semnalmentele inculpate, forţele de ordine au reuşit să o identifice şi reţină pe femeia de 36 ani în cursul nopţii dintre marţi spre miercuri.

În timpul procesului de miercuri dimineaţă, femeia nu a putut să se exprime coerent şi să ofere motive pentru faptele ei, conducându-i pe anchetatori să creadă că suferă de probleme psihice.