UPDATE – În această seară a fost înregistrat și cel de- al șaptelea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar București, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020. Pacientul necesita dializă și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID 19 pe data de 20.03.2020 și care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș unde a decedat.


UPDATE – O a șasea persoană s-a stins din viață din cauza coronavirusului originar din China. Este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din Arad. Acesta a fost internat pe 20 martie și astăzi a murit. Testele pentru noul virus au fost făcute după constatarea decesului.

Arădeanul era pastor al unei biserici neoprotestante și profesor la Liceul Teologic Penticostal din municipiu.


”A fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020.
Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași”, informează Grupul de Comunicare Strategică.