Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking news! A MURIT iubita celebrului PUFF DADDY! Cauzele morții sunt INEXPLICABILE. Artistul e DEVASTAT. Detalii tulburătoare „A fost găsită pe jos, în casă, cu…”
Breaking news! A MURIT iubita celebrului PUFF DADDY! Cauzele morții sunt INEXPLICABILE. Artistul e DEVASTAT. Detalii tulburătoare „A fost găsită pe jos, în casă, cu…”

Breaking news! A MURIT iubita celebrului PUFF DADDY! Cauzele morții sunt INEXPLICABILE. Artistul e DEVASTAT. Detalii tulburătoare „A fost găsită pe jos, în casă, cu…”

Fosta partaneră de viață a celebrului rapper P. Diddy, cunoscut și după vechea denuminre, Puff Daddy, a murit, în condiții suspecte. Trupul femeii a fost găsit în urmă cu câteva ore. Artistul și Kim Porter, model și actriță, aveau trei copii.

Joi, la prânz, în urma unui apel la 911 în care se solicita o ambulanță, a fost descoperit trupul neînsuflețit al fostei iubite, cu care P. Diddy a trăit mai bine de 13 ani. Kim Porter, în vârstă de 47 de ani, se plângea de mai multe săptămâni că nu reușește să scape de o reăceală, care s-ar fi transformat în pneumonie.

Surse au declarat pentru site-ul TMZ:com că femeia și-a sunat medicul chiar în urmă cu o zi, cerându-i ajutorul pentru a scăpa de starea de rău pe care o avea.

Trupul femeii a fost găsit în casă, pe jos, iar anchetatorii sunt încă la fața locului, adunând probe.

Diddy (pe numele său real, Sean Combs) și Kim aveau o relație strânsă de prietenie și artistul i-a dedicat numeroase melodii. Desprea ea vorbește și în celebra piesă „Coming home”, iar vestea morții ei l-a devastat.

P. Diddy a fost declarat cel mai de succes rapper al tuturor timpurilor, reușind ca producător să strângă o avere fabuloasă.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.