Evenimentul Zilei > Actualitate > Brandul de fashion NISSA dă LOVITURA: Ultimele 3 zile de reduceri cu TOATE produsele de primăvară-vară reduse cu 70% !
Brandul de fashion NISSA dă LOVITURA: Ultimele 3 zile de reduceri cu TOATE  produsele de primăvară-vară reduse cu 70% !

Brandul de fashion NISSA dă LOVITURA: Ultimele 3 zile de reduceri cu TOATE produsele de primăvară-vară reduse cu 70% !

Dacă doriţi să faceţi economii de peste 200 de lei pentru garderobă sunteţi aşteptaţi weekendul acesta la NISSA.

Astfel, la finalul sezonului de primăvară-vară, reducerile substanţiale te ajută să faci economii importante în bugetul tău.
Brandul de fashion NISSA îşi invită clienţii să beneficieze de ultimele 3 zile de reduceri cu TOATE  produsele de primăvară-vară reduse cu 70%.
Rochii de seara,  business  sau casual, fuste si bluze, pantaloni ori accesorii, genţi şi sandale, toate la preţuri cuprinse între 80 şi 280 de lei.

Este locul potrivit

Dacă vă pregătiţi pentru un eveniment special, mergeţi cu încredere în magazinele NISSA în acest weekend şi alegeţi dintr-o paleta variata de rochii de searĂ sau de cocktail.
Şi pentru micile domnişoare există rochiţe de la 20 de lei la 100 de lei, toate produsele din colecţie fiind reduse cu 70%. Dacă vă pregătiţi de grădiniţă sau de şcoală, NISSA este locul potrivit.
Promoţia este valabilă în toate magazinele Nissa  din Bucuresti (Băneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Piaţa Romană), Piteşti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanţa (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Braşov (str. Republicii), Iaşi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timişoara(Iulius Mall) dar şi pe magazinul online www.shop.nissa.ro.