Bradley Cooper, unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume. Ce avere are artistul

Bradley Cooper, unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume. Ce avere are artistul Sursa foto Youtube

Bradley Cooper a fost plasat de patru ori în clasamentul anual al celor mai bine plătiți actori din lume. El câștigă până la 20 de milioane de dolari pentru un film. Rolul său din Hangover se pare că a spart gheața. Asta pentru că până atunci, Coper câștiga aproximativ 1 milion de dolari pe film.

Câștigurile sale au crescut odată cu succesul francizei. Cooper a primit 5 milioane de dolari pentru The Hangover II și 10 milioane de dolari pentru al treilea. Astfel de tranzacții structurate ilustrează puterea sa de negociere în industrie. Cooper a ales să renunțe la un salariu inițial în favoarea punctelor de backend în American Sniper.

Cooper în topul actorilor foarte bine plătiți chiar și pentru vocea sa

Această decizie a avut roade extraordinare, deoarece filmul a încasat 547 de milioane de dolari la nivel mondial. Ceea ce i-a adus actorului 50 de milioane de dolari. În American Hustle, Cooper a câștigat 2,5 milioane de dolari pentru 46 de zile de muncă. Dar a cerut și nouă puncte backend.

American Hustle a încasat peste 251 de milioane de dolari la nivel global, ceea ce i-a sporit câștigurile. Pentru debutul său regizoral în A Star Is Born, Cooper a optat din nou pentru o afacere de backend. Succesul filmului, care a încasat 434 de milioane de dolari în întreaga lume a contribuit la câștigurile sale. A fost unul dintre proiectele sale cele mai profitabile din punct de vedere financiar.

Ne puteți urmări și pe Google News
bradley cooper

Sursa foto Youtube

Rocket i-a adus 5 milioane de dolari

În Universul cinematografic Marvel, Cooper dă vocea lui Rocket în seria Gardienii Galaxiei. Pentru Gardienii Galaxiei Vol. 3, el a câștigat cel puțin 5 milioane de dolari în avans. În plus, Forbes a raportat că, probabil, Cooper a câștigat un procent din backend-ul pentru Avengers: Endgame, care a încasat peste 2,798 miliarde de dolari la nivel global.

Asta înseamnă că actorul ar fi câștigat 7 milioane de dolari pentru rolul său. Pentru Maestro, pe care Cooper l-a scris, regizat și în care a jucat, cifrele bugetare ale filmului nu sunt disponibile public.