Jennifer Aniston, Dane Cook, Morgan Freeman, Henry Golding, Jimmy Kimmel, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Sean Penn, Brad Pitt și Julia Roberts au confirmat pentru Fundraiser Benefiting CORE și REFORMAlliance.

Cei doi actori fac parte dintr-un grup de vedete care s-au înscris în Feelin A-Live de la Dane Cook, acceptând să ia parte la lectura virtuală a scenariului din Crazy -un film din 1982.

LiveXLive Media, Inc. – o platformă globală pentru conținut audio, video și podcasturi live cu  muzică, comedie și cultura – a anunțat astăzi că a făcut parteneriat cu Dane Cook și Ivan Dudynsky pentru a transmite în direct Feelin ‘A-Live .

Totul va fi difuzat pe 21 august pe Facebook Live și TikTok

Evenimentul a fost realizat pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru a sprijini asociațiile aflate în lupta împotriva coronavirus.

La eveniment vor participa numeroși actori, printre care Sean Penn, care a jucat în versiunea originală a filmului, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew David McConaughey, Julia Roberts, Jimmy Kimmel.

Sean Penn nu a dezvăluit ce rol va juca. Nu se știe încă ce roluri vor „îmbrăca” Brad Pitt și Jennifer Aniston și mai ales dacă vor avea scene împreună. Nu este de exclus, având în vedere că relațiile dintre cei doi sunt din nou foarte apropiate.

În orice caz, este foarte probabil să se acorde atenție reunirii celor doi: gândiți-vă doar la bucuria de pe social media declanșată în ianuarie când a apărut acea poză din culise cu ei în timpul premiilor SAG, după victoria lui Jennifer Aniston ca cea mai bună actriță în drama The Morning Show. Atunci când Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost fotografiați foarte aproape unul de altul.

Fanii continuă să viseze chiar la o reîmpăcare deoarece au fost foarte iubiţi ca soţ şi soţie. Era practic cel mai frumos cuplu de la Hollywood.

Feelin ‘A-Live s-a mobilizat pentru strângerea de fonduri care vor ajunge la două organizații extrem de implicate: organizația umanitară co-fondată de Sean Penn, director Ann Lee, aflată, în prezent, în primele linii ale luptei împotriva COVID-19 şi care oferă servicii de testare și asistență în Statele Unite și Alianța REFORM, care este axată pe adoptarea legilor pentru reforma sistemului din justiția penală și protejarea populației de răspândirea COVID-19, notează prnewswire.