Brad Pitt şi Angelina Jolie vor să adopte încă un copil

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor să adopte încă un copil

Actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie, care au şase copii, trei adoptaţi şi trei biologici, doresc să îşi extindă familia şi să adopte o fetiţă din Africa.

”Angelina şi Brad şi-au petrecut o mare parte a sărbătorilor de iarnă discutând despre ideea lărgirii familiei. Au fost deschişi cu copiii în legătură cu acest lucru şi sunt foarte încântaţi de perspectivă", a afirmat o sursă pentru revista Grazia, scrie Mediafax. Inițial, cei doi actori intenționau să adopte un copil din Iordania, însă au renunțat la această idee din cauza procedurilor dificile de adopție din această țară. Astfel, cuplul își va îndrepta atenţia asupra orfelinatelor din Etiopia, țară de unde au adoptat-o și pe Zahara, mezina familiei.

"Cei doi şi-au dorit întotdeauna ca Zahara să aibă o soră cu care să împartă moştenirea africană. În mod ideal, ei şi-ar dori o fetiţă cu vârsta cuprinsă între doi şi trei ani", a precizat aceeaşi sursă.

Brad Pitt şi Angelina Jolie se vor întâlni în luna aprilie cu directorii câtorva orfelinate din Etiopia.

"Cel mai probabil, vor merge în Etiopia în următoarele luni și vor vizita şi câteva orfelinate. Cei doi speră să găsească totul pregătit, astfel încât să continue procedurile de adopţie în aprilie", conform sursei citate de Grazia.

Cei doi actori formează un cuplu de opt ani și au împreună șase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Ne puteți urmări și pe Google News