Evenimentul Zilei > Actualitate > Brad Pitt i-a UIMIT pe toți. A dat lecții de CANTO la gala Festivalului de Film de la Palm Springs | VIDEO
Brad Pitt i-a UIMIT pe toți. A dat lecții de CANTO la gala Festivalului de Film de la Palm Springs | VIDEO

Brad Pitt i-a UIMIT pe toți. A dat lecții de CANTO la gala Festivalului de Film de la Palm Springs | VIDEO

Actorul american Brad Pitt nu s-a numărat printre laureaţii Festivalului de Film de la Palm Spring din acest an, dar a făcut deliciul publicului prin felul în care l-a prezentat pe David Oyelowo, care a primit premiul pentru debut în rol masculin.

”În această seară sărbătorim un actor suficient de curajos încât să intre în pielea lui Martin Luther King”, a spus Pitt despre actorul laureat. El a fost producătorul peliculei ”Selma” în care David Oyelowo joacă rolul emblematicului luptător pentru drepturile cetăţenilor de culoare din SUA.

”Ştiu că o întrebare vă preocupă şi anume cum oare se pronunţă numele” acestui actor, a afirmat Brad Pitt, adăugând că se află pe scenă pentru a da o mână de ajutor în acest sens. Prin urmare, i-a învăţat cântând pe spectatori să silabisească şi apoi să rostească corect numele câştigătorului premiului: ”O-yellow-oh”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.